WEBS EDUCATIVES

JCLIC COM A RECURS EDUCATIU

El JClic és un conjunt d'aplicacions informàtiques que serveixen per a realitzar diversos tipus d'activitats educatives: trencaclosques, associacions, exercicis de text, mots encreuats...
La zonaClic és un servei del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya creat amb l'objectiu de donar difusió i suport a l'ús d'aquests recursos i oferir un espai de cooperació obert a la participació de tots els educadors/es que vulguen compartir els materials didàctics creats amb el programa.

Pense que és un programa molt interessant ja que ens aporta un fum de possibilitats per a preparar activitats per als nostres alumnes. Per això ací vos deixe l'enllaç per a que pugueu descarregar-se el programa i començeu a investigar i innovar!

 
JCLIC: FLORS I PLANTES DE NADAL

EDU365.CAT


En aquesta pàgina, pertanyent a la Generalitat de Catalunya, podem trobar una gran varietat d'activitats per poder treballar i afinaçar els coneixements i aprenentatges bàsics dels nostres alumnes. Va dirigida a un públic variat i de diferents edats, ja siguen d'infantil, primària o secundària.
Les activitats abarquen totes les matèries amb nivells graus de dificultat, això permet que cada alumnes evolucione segons les seves necessitats i capacitats.

Ací vos deixe la pàgina web
RECURSOS TIC

Aquesta pàgina web, ens permet seleccionar la matèria específica i el nivell que desitgem treballar. Així ens apareixen una gran varietat d'activitats, enllaços, recursos educatius...
A més a més ens permet agregar treballs realitzats pels mateixos alumnes.