dimecres, 15 de desembre del 2010

BENVINGUDA A LES NOVES TECNOLOGIES

En aquest curs, iniciat fa uns mesos, a l’Escola de Magisteri d’Ontinyent, ens hem introduït en el món de les Noves Tecnologies Aplicades a l’ Educació, assignatura impartida per la professora Estela Penadés.

Aquell moment va començar un nou repte per la majoria d'alumnes, ja que encara que naixcuts en una generació propera a aquest sorgiment de les NNTT, aquestes s'han fet de respectar. Però poc a poc hem anat trencar aquest mur de inseguretat, i l'assignatura ens ha ajudat fer-ho.

Personalment, he de dir que he aprés un fum de coses i recursos tecnològics educatius, que nosaltres podem fer ús en la nostra futura tasca docent en la nostra escola. Gràcies a ells, ens podem comunicar amb la comunitat educativa d’una forma globalitzadora i ràpida, ja que la majoria d’ells tenen accés directe. Per exemple, amb la creació de la Revista Escolar podem incloure totes les activitats realitzades per l’alumnat o professorat del nostre col·legi.                                                         

Anime a totes les persones a que investiguen i aprenguen molt sobre aquest tema, molt interessant, desconegut i fonamental en els anys que ens venen damunt.

Adéu!!                                                                                                                                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada