dijous, 16 de desembre del 2010

LLEI D'AUTORITAT DEL PROFESSORAT DE LA GV

Fa pocs dies, s'ha publicat aquesta llei que afecta al professorat de la nostra educació. Hem sembla interessant pegar una mirada, ja que a nosaltres com a futurs docents ens afecta.

Llei 15/2010 de 3 de desembre de la Generalitat d'autoritat del professorat.
http://www.docv.gva.es/datos/2010/12/10/pdf/2010_13298.pdf

Espere que us semble interessant. Adeu!

dimecres, 15 de desembre del 2010

ÍTACA

ÍTACA és el projecte d'Innovació Tecnològica Administrativa per a Centres i Alumnat de la Conselleria d'Educació. És un sistema d'informació centralitzat que connecta a tots els membres que formen part del sistema educatiu valencià. Es presenta com una aposta innovadora que permetrà portar tota la gestió Administrativa i acadèmica del sistema educatiu valencià.

Des d'ací, per exemple, els mestres podran avaluar als seus alumnes, posant les notes en la pàgina. D'aquesta manera els propis pares podran accedir, amb un codi i observar l'historial acadèmic del seu fill. També es podran comunicar directament amb el professor per mig de correus.

A continuació vos deixe el link de la pàgina de Conselleria d'Educació, on podeu trobar més informació.http://www.edu.gva.es/webitaca/val/

BENVINGUDA A LES NOVES TECNOLOGIES

En aquest curs, iniciat fa uns mesos, a l’Escola de Magisteri d’Ontinyent, ens hem introduït en el món de les Noves Tecnologies Aplicades a l’ Educació, assignatura impartida per la professora Estela Penadés.

Aquell moment va començar un nou repte per la majoria d'alumnes, ja que encara que naixcuts en una generació propera a aquest sorgiment de les NNTT, aquestes s'han fet de respectar. Però poc a poc hem anat trencar aquest mur de inseguretat, i l'assignatura ens ha ajudat fer-ho.

Personalment, he de dir que he aprés un fum de coses i recursos tecnològics educatius, que nosaltres podem fer ús en la nostra futura tasca docent en la nostra escola. Gràcies a ells, ens podem comunicar amb la comunitat educativa d’una forma globalitzadora i ràpida, ja que la majoria d’ells tenen accés directe. Per exemple, amb la creació de la Revista Escolar podem incloure totes les activitats realitzades per l’alumnat o professorat del nostre col·legi.                                                         

Anime a totes les persones a que investiguen i aprenguen molt sobre aquest tema, molt interessant, desconegut i fonamental en els anys que ens venen damunt.

Adéu!!                                                                                                                                                                            

dimarts, 14 de desembre del 2010

INAGUREM EL BLOC DE L'ASSIGNATURA

Avui hem començat a fer ús del bloc educatiu creat per l'assignatura de Noves Tecnologies. Amb aquest, el que pretenem és aprendre a fer ús d'aquests nous recursos informàtics útils per al nostre enriquiment d'aprenentatges. A més a més podrem comprovar l'extensa gamma de funcionalitata que ens permet incorporar.
Esperem evolucionar en l'ús del bloc i que servixca d'entreteniment per als nostres vistants.

Adeu amics!!!